Farmàcia Badia

La teva farmàcia de confiança des de 1998

Després de 20 anys treballant, amb l'ajuda d'un gran equip de professionals, a Farmàcia Badia t'oferim el millor servei i la millor recomenació amb productes i temes de salut. La teva farmàcia de confiança a Pineda de Mar.

foto-cesareao

Cesareo Areales

Farmacèutic Substitut

Carta de presentació:

Sóc en Cesareo Areales Badia, fill de la Teresa Badia i en Cesareo Areales, farmacèutics de professió.

Fa 20 anys, els meus pares van arribar a Pineda de Mar, des de terres lleidetanes, amb la il·lusió per una nova vida i un nou projecte: una farmàcia de referència a Pineda de Mar.

Després de 20 anys treballant, amb una ampliació del local l'any 2004, una reforma integral l'any 2017, i la cerca d'un gran equip de professionals, podem dir que han aconseguit el seu objectiu.

A dia d’avui estem treballant conjuntament les dues generacions, mesclant la experiència amb una nova visió de la farmàcia.

Rodejats d’un gran equip de professionals que tenen la mateixa visió que nosaltres, la nova generació de la farmacia Badia vol dinamitzar la farmàcia, oferir el millor servei, la recomanació de productes de vanguardia i ser punters en teràpies alternatives, essent l’important el benestar i la prevenció de la salut dels nostres clients, fent de casa nostra la seva farmàcia de confiança.

Equip:

personal05

Mª Teresa Badia

Farmacèutica Titular

agueda

Agueda Areales

Farmacèutica Adjunta

personal03

Maria Mesa

Tècnica en farmàcia

begoña

Begoña Cortés

Farmacèutica Adjunta

personal04

Pilar Viñolas

Auxiliar de farmàcia