Avís Legal

Mª Teresa Badia compleix amb els requisits establerts per la normativa actual sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal i Comerç Electronic. Amb tals finalitats ha creat el següent Avis Legal:

Informació:

La titular de la web es: Sra. Mª Teresa Badia Rubinat amb NIF 40.856.871Q, llicenciada en farmàcia per la Universitat de Barcelona i membre del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona amb el número de col·legiada 10.616

Dades de contacte:

Direcció: Barcelona, 26 08397 Pineda de Mar ( Barcelona)
Tel.: 9.762.93.29
E-mail: farmaciabadiarubinat@gmail.com

Condicions generals d'ús:

Tota persona que accedeixi a aquest lloc Web assumeix el paper de Usuari, comprometent-se a la observació i compliment rigorós de les disposicions aquí disposades, així com a qualsevol altra disposició legal que fora de aplicació.

WWW.FARMACIA-BADIA.COM es reserva el dret a modificar qualsevol tipus de informació que pogués aparèixer al lloc web, sense que existeixi obligació de avisar o posar en coneixement dels usuaris dites obligacions, entenent com suficient la publicació al seu lloc web.

L’usuari accepta plenament i sense reserves les disposicions incloses en aquest Avis Legal, en la versió publicada per WWW.FARMACIABADIA.COM en el mateix moment en que el Usuari accedeixi al lloc web.

El lloc Web pot ser visitat lliurement i l’Usuari es compromet a utilitzar els seus continguts i serveis de conformitat amb la llei, la moral, les bones costums i el present Avis Legal. A tal efecte, l’Usuari s’abstindrà de utilitzar el lloc Web amb finalitat o efectes il·lícits, prohibits i lesius dels drets i interessos de tercers.

WWW.FARMACIA-BADIA.COM no es responsabilitza dels errors o omissions dels continguts del lloc Web ni de altres continguts als que es pugui accedir a través del mateix, ni dels danys derivats de la utilització del lloc Web, ni per qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que es facilita en ella.

WWW.FARMACIA-BADIA.COM ni garanteix la absència de virus o altres elements lesius que poguessin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers del usuari del lloc Web; ni respon dels danys o prejudicis que tals elements poguessin ocasionar al usuari o a tercers.

Aquest lloc Web te caràcter informatiu, pel que el seu contingut podrà ser modificat, ampliant o suprimint en qualsevol moment, sense avís previ.

WWW.FARMACIA-BADIA.COM es reserva el dret de actualitzar els continguts del lloc Web i/o de eliminar-los, així com de limitar i impedir el accés als mateixos, ja sigui temporal o definitivament, sense prèvia notificació.

Drets de propietat intel·lectual e industrial:

Tots els drets de propietat intel·lectual i/o industrial del lloc Web i de tots els seus continguts (textos, imatges, dissenys, creativitats, software, codi Font, fragment d’àudio, programes informàtics, descàrregues digitals, bases de dades, noms comercials, marques, logotips, i/o qualsevol altre signe distintiu, etc.) que formin o hagin format part del mateix en algun moment, estan protegits per Llei i pertanyen a WWW.FARMACIABADIA.COMç

En cap cas s’entendrà que el accés i ús del lloc Web implica la renuncia, transmissió, llicència, cessió total ni parcial, ni autorització de cap mena, per la explotació, reproducció, comunicació pública, difusió, divulgació i/o transformació ni del lloc Web, ni dels continguts, entesos amb la amplitud senyalada en el punt anterior, ni tampoc dels drets de propietat intel·lectual i/o industrial inherents als mateixos.